koleksi kesayangan...








korang suke die tak..??aku suke die... memula aku tak rse pun die cantik..lme2 tgk smallville tu, tetibe rse...oh gojesnyer die yer..nak pulak tu die kan bergandingan dgn hero aku tu ha...ye la..sape lgi..si clark kent tu...ade kt mane tah aku nmpk lois lane pkai baju ala2 org greece, dgn bju nipis kaler putih..rse oh,....cantiknyer die...
pstu kan aku ade beli smallville season 9..gigih kan smpi leh ade ati nk beli...
lgi la aku rse die cantik..oh..oh..oh...aku bru dpt tgk 1st cd..tak berkesempatan la..tu pun dh lagk lme peram bru leh tgk..coz player kt umah tu mcm rosak je...pstu psg kt lappy, die punyer decoder tu takde...
pstu...
aku pun donlod secara harem la kt tenet...yg pastu berjaya sehhh...suke..suke..suke...dush..dush..dush...!!!!!aku kan tk penah nk donlod2 ni...pstu dpt tgk 1st cd tu kire puas ati giler....

 ni bkn cover tuk season 9..jnji gmbo kan...

 yg  ni baru la season 9 punyer cover die....


ni gmbo2 superhero kesayangan....encem kan...


ni oliver queen...aka green arrow....sgt suuuuwweeettt...tpi womaniser la die...

masih tercari2 gak mase tuk truskan ke next cd...huhu...ari tu pun curik2 tgk sbb takot dak2 kecik tu nyebok..tekan sane tekan sini...smpi tercabut2 keyboard...haha...type kuar tah pape...oh..mereka sgt suke mencube...(^-^)wink wink...even sume bnde pun dorg nk cube...i like...tpi penat la sket.....

oh..ye...korg nk pinjam....boleh..tpi korg pun if ade season yg lps2 kasik la pinjam eh..tak baik kedekuts....

sekian......






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Roszaneza Danny berkata...

hahahhahhahahhahahahhaha...

tak tahu nak komen apa..
sajer nak gelak giler kat blog ko.. :P

Ladylailapepel berkata...

aku baru tau kekdahnyer nk tmbh signature tu..ok..yg ni silalah gelak...