::pn. ella tgh batak jakun::maafkan dia:::::


 haaa....tau nape...u olls nk kate i  ni ketinggalan IT ke buta IT ke...i tak kesah..i suke...jnji korg bce smpi abes..buleh dak gitu..

let's the pic do the talking ya...aahhhaaaiii...caaiii...



aku bru je menjelajah guna photoscape yg org dh berzaman guna weh...mcm best lak aku dok edit2 gmbo nih...ye...sye tgh wt keje terlarang diwaktu opis hour inih...kejap jer yer...

nk cite ke psl gmbo..k la..gmbo yg aku tu kwn aku bru bli henpon bru..c6 kekdahnyer..so die try test la pic aku tu..cntik kan...ye..ye..mksud sye gmbo itu..korg nk kate org dlm gmbo tu cantik, sumpah i tak kesah..nnggeeeee.....

yg gmbo rayyan tu gmbo kt playground tasik perdana..mse ni die baru dpt kaki...skrg asyik berlari sajork...die pnjt slide tu..org wt gelongsor..die pnjt dri bwh lak...

yg gmbo khayra tu gmbo nk kuar g jln2 tpi dh tak ingt mse bile...mse tu dlm kete bru nk bertolak...aku dulu sementara tgu laki aku kunci segala mangga gembok kat pintu tu, aku suke snap2 gmbo...yg syok lak khayra mmg suka posing...nyampasss...

haa...yg last tu gmbo jantung pisang hati aku... gmbo ni mse kitorg g langkawi, 1st honeymoon after giving birth aka khayra harus kene tinggal...sssyyyytttt....rejeki sgt murah bile tak sempat nk hanimun dah sangkut...uuuhuhuhuhuu...aku mse jdi mak buyung kan. aku tak larat nk ke mane2..plus mabuk sket2 (sikit..????)..malas manjang...

gmbo byk2 mcm pantulan image mate lalat tu aku saje letak kat wallpaper pc..sbb gmbo disnap oleh iphone cik puan rose   mase kitorg jumpe die bg saguhati sbb join contest die...tu gmbo mmg aku perasan gile...haha..sediakan la baldi ye kwn2..tpi sbb pkai iphone nyer camera...ce kalau kamera 3.2 mp aku ni ha...ade ke nk muka halus mulus mcm pau gitu...

oooo...patot la korgnyer header kemain lgi meletop2 yer...siap leh wt contest montest lgi...ooo....nnti la...tau la aku kerjakan photoscape ni..skrg mmg la terheges2..sok lusa aci click2 pejam mate je taww...


p/s:hehehe...cume aku tak reti nk wt border tuk kotak pepel aku nih...so..ala2 kotak comel la tu kan...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 respons:

Roszaneza Danny berkata...

hahahhahahha...