Puteri's Birthday Giveaway

 
 
 
 
Assalammualaikum..

Sebelum puteri update tentang giveaway yang bakal puteri anjurkan, tertiba terasa seperti nak meluahkan seuatu.

Apa tujuan anda semua berblog?
1. Duit?
2. Kepuasan?
3. Kretiviti?

Semua jawapan pastinya berbeza antara seorang individu dengan individu yang lain.

Bagi puteri, penulisan blog yang juga umpama diary ni, merupakan cara puteri mencari ketenangan, mencari ilham, membaca sudah semestinya kerana semakin kita banyak spend time untuk blogwalking dan update entri pastinya kita akan banyak membaca pandangan, cetusan idea dan kupasan matang dari blogger lain.

Seiring dengan tujuan dan nawaitu berblog ni, puteri nak kaitkanlah giveaway puteri nanti dengan misi anda dalam blogging.

Tak nak buang masa, baca syarat penyertaan giveaway pu3 kat bawah nie k?

1. Mestilah FOLLOWERS My Artwork - Aien Gallerydan KataHatiPuteri .
2. Tak kira blogger lelaki atau wanita.
3. Seorang pemenang jer yang akan terpilih.
4. Hadiah masih belum diputuskan memandangkan kita belum decide lelaki atau perempuan sebagai pemenang.
5. InsyaALLAH, jika pemenang adalah sekitar Shah Alam, penyampaian hadiah akan diberikan secara terus (direct) dengan meet at somewhere bersama beberapa orang rakan utk sama-sama celebrate secara ringkas birthday pu3. Jika selain dari itu, puteri akan pos jer.

Apa yang anda perlu lakukan?

Senang jer.

1. First of all, kena jadi followers (yang belum pun kena follow dulu baru bole joint.)
2. Copy banner giveaway.
3. Create doa yang ikhlas dari hati awak semua untuk pu(semoga dipercepatkan jodoh ke:D) tak kurang dari 20 dan tak lebih dari 30 patah perkataan.
4. Tujuan anda berblog. (tak lebih dari 25 patah perkataan)
Penyertaan sehingga 30 December 2010.
Pengadilan dibuat secara rawak dan berdasarkan doa dan tujuan yang menarik/ikhlas...
6. Da siap create entri, tinggalkan url entri penyertaan anda di ruangan komen sini..
7. Tagged seorang rakan baik anda.

Sekian,
Tq.

"Menjalin ukhuwah, memberi sambil berdoa.."
 
 
Doa ini khas utk pu3 nurul aini marhaban sempena ulang tahun kelahiran yg ke-26 :
 
pu3, 
semoga rahmat Allah sentiasa mengiringi setiap langkahmu di dunia ini, semoga diberkati umurmu dan rezeki yang tidak pernah putus dan dikurniakan jodoh yang terbaik utk dirimu.

tujuan aku berblog ni bkn utk duit, sbb tak tau pun sbnrnye blog ni leh wat duit, bkn sebab kreativiti sbb aku bkn seorang yang kereatif..tpi mungkin sbb kepuasan...walaupun sebenarnye tidak la puas mane jika nk dibandingkan dgn speak out..dan aku bkn lah org yg out spoken..lebih byk memendam rase dri meluah...tpi aku berblog kerana aku suka...suka utk menghias blog, walaupun sahabat aku yg tukang hias, tukang kemas...heheheh...suke utk melihat hasil nukilan sendiri di pautan ladylailapepel.blogspot.com..walaupun post yang bkn utk diagung2kan...
 
aku nk tag kwn baru aku ni ha chieyda , sila jwb yer..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 respons:

puteri cahaya. berkata...

tq utk doa ella. nanti jawab tag nie kay? http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/segment-jom-berkenalan-sticky-post-by.html