wazzup..wazzup..hai bloggers..agak lme juge aku tak update blog aku nih..sbb aku sdg melalui hri2 yg agak bz walaupun org lain tak menyedarinya..hoho..aku bkn nk emosi..tpi aku geram la..nak tau nape..aku sedang mengalami sindrom kegatalan kulit kepala yg agak merenyam..

woooo...excuse mee....bkn sbb aku mls cuci rmbut..kalau nk tau..aku mmg cuci rmbut tiap2 hri..coz aku rse sgt2 segar..n rse sgt2 best..aku pkai shampoo pantene..tak tau la plak if shampoo tu yg buat my scalp gtl2..yg paling agak tak best..ade jerawat atas kepala..mak..aii..ini..meh nk cite sket..mmg heaven punyer gatal..ye la kan..kan pkai tudung..dok tercocok2..tergaruk2..and lagi 1 hal nk gtaw..jerawat yg agak bsr kat belah kanan..agak bwh sket duduknyer..aku rse dh mcm org tak btul je dok garu2 seluruh kepala ble lps cabut tudung lps blk kojer..

should i change my shampoo..??

hoho..i agak love my shampoo..coz yg lain ala2 tak sesuaii gitu..juz named it..

sunsilk..my kulit kepala akn cpt berminyak..walaupun bru cuci..

head & shoulders..pun sme..kdg2 bile dh lme sgt pkai..rmbut aku mcm jdi immune..hoho..phm2 kan sajork..dh tak leh nk lembut lgi beralun..gune jari lgsung tak boleh..sory..tu rmbut aku..rmbot korg aku tak tau la kan..

so far pantene is my fevret..coz my rmbut akn lembut n bau pun sodap..

ke..kne potong rmbut..kot2 la kulit pale aku ala2 tak bernapas kan..dgn rmbut aku yg baru je lps paras bahu ni..

atau..kne g yun nam hair care..hoho..mcm serius noo..haa..lgi 1 rmbut aku sdg menggila berguguran merata2 dlm umah aku nih..mcm musim durian gugor..nyampah aii coz tiap kali nyapu lantai..rmbut2 aku yg berlumba2 kemain dok bergayut kat bulu pnyapu aku..dh sapu bersih2 pun stil ade..mse ngemop pun same..

see..aku dh melalut..akceli aku rindu sama ini blog..rindu mau terjah ala2 abg rambut ketak ke blog org..rindu nk update entry..n yg paling penting aku tak rela nk biar blog aku trus bersawang...

daa...nk chaow chin chaow dulu..nktido.zzzz...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Danny Neza berkata...

hahahhah..ko mmg nk bg aku gelak terguling2 ngan entry ko ni kan...aku pun sama beb, pala gatak mrenyam..hallo..!! tulun..tuan2 n puan2 kutu tak der tumpang buat kampung kat atas pala aku hokey..tp btul la beb, gugur pun satu hal..naik geramm aku la..hahahha

Ladylailapepel berkata...

harus la gelak guling2..mslhnyer mmg gile babi nyer gatal..ni pun tgh check line clear ke tak nk garuk tahap cipan..