nak jimat tak pyh mkn..



hai...

bru lps lunch..bleh la dikatakan brunch..sbb tak amik breakfast pgi tdi...sgt2 lapar...
bwk duit rm 10...leh lak balance cume rm 1.70...huhu...mkn mcm biase2 je....
nnti bile cite2 kt org msti org ckp...

"standard la...kl..."

is it a must..??

tu lunch saje tu...kalau pgi tdi pun beli gak...alamatnya peruntukan sehari tu dh jadik rm 15.00...tu baru sehari....darab 20 hari...????

tak sejutaa!!!!

aku bru je bercita2 nk jadi jutawan....nk kuar duit dlm sehari tu rm 5.00 je...

tpi...belum masuk opis...bru nk parking...tau tak baru nk parking...dh melayang rm 5.00...tpi tu takpe la lgi since boleh claim kan...

kalau dibuatnya tengah bela hantu raya mcm mane...sikit2 lapar..sikit2  nk ngunyah...
aku tak tergolong antara orang2 yg suke amik mknn sampingan...aku biasa amik main menu sahaja....bkn tak  pernah langsung...cume sgt2 minimum...

hurrmmm...bawak bekal ke lps ni....nnti bile aku bwk bekal msti ade je yg ckp...

"...amboii...rajinnyer bgn pgi2 msak bekal..."..hehehhe..aku kan segan sikit org puji2 ni...

tpi ape nk kesah kan....kalau dengan membawa bekal ni leh jdik jutawan...apa la salahnye...
ehh...ingt tak boleh ke...cumenyer...bukan la langkah cepat menjadi jutawan kan...

ikat perut...??tak payah la...nk maintain susah bile dh jadik mak2 org ni kan.... kejap2 kembang...kejap2 mcm pau...nk turun susah lak tu...

kalau nk cepat....set la tempoh...tempoh sengsara...tahan bijik mata...tahan kaki...tahan nafsu...utk beli bnde yg bukan2....maturity date aku...?? kejap ye...aku pikir.....(hangen tak...??)

hurrmmmm.....insyaAllah.....nnti la aku cerita...

daaa...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Ummu Amar berkata...

50 posen ke 70 sen..bleh?sib baik minum lobak bersusu kekekekeke

superelle berkata...

ngeh..ngeh..ngehh....nsib baik air die sedap leh thn..