multi-title

semalam mmg hari rabu kan???

nak tau tak..???aku lupe yg smlm mmg rabu..sound stupid kan..

aku pun tak tau la nape aku leh ragu2..byk sgt mende kat kepala...n tgn..termasuk kaki..aku bz weh...tpi aku tak suke la nk ding dong ding dong ckp aku bz..kang nmpk poyo lak kan..lgi satu dh bz, lgi mau ckp bz...tak ke rase mcm semak..???

ye la semak...kan..dh tau sedih..lgi nk fikir..lgi semak kan...so yg mane nak??yg tak semak kan...so jgn la fikir sedih tu..that's y muke i ni sedih pun tak nampak punyer....motif..???ohohoho...i tak  nak tua sblm usia ok...hurrmm...tak mo la ckp tua...matang,...aaaa...matang la sesuai....

tetibe rse nk merepek...sgt2 nk merepek..pls bagi ruang...bleh tak...kt telinga skrg tgh lagu korea "because i'm stupid"..but i'm not stupid le....ade sikit risau kt  hati sbb mc + surat spital ari tu blum balik dari jln2...missing la...misplace...tak jumpe jln pulang..huhu...bkn ape...mls nk mintak blk kt spital...leceh buat keje 2x..i hate that...

see..sgt2 merepek kan...nk g terapi tgah hari ni...g ane?? g basuh kete jek...aku dh geli ngan rupe kete tu..chomotttt sgt...tpi yg bawak diva..!! soo..sure nmpk tak feminin kan...hilang la diva i..(<--tak nak kalah)

ari tu dok spital seminggu kan, rase hilang sgala kedut kerut di wajah..ecehhh..mybe relax banget kot kan...n rse sgt2 tenang...huhu...tkde pun org kacau2...hihi....

saki baki tido mlm tdi stil ade..pdhal skrg ni matahari dh tegak ats kepala...huhu...sedap tido mlm tdi..ye la sejak kuar spital mlm tdi la bru sdp tido...aku mmg concern bab tido2 ni...n aku tak suke tido lewat..lebih suke tido pde mase yg tetap...tak suke tergopoh2...sbb aku takut ade bnde yg tertinggal or terlupe...

cmtu i manage hidup aku...mse BUJANG!!..skrg agak bertabur sket la kan...nape??..hihihi...

aku dh type smpi sini baru aku bg tajuk kat entry ------multi-title...bgi aku byk mksudnyer....pertama...entry aku ni mcm rojak..so sesuai la kan ltk tajuk gitu...n kedua, title aku ni pun pelbagai....mama, wife, anak, staff, banker, manager (kt umah tgga), kawan (social life),...yg pastinya....ade sesuatu yg hilang dari idup aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 respons:

Ummu Amar berkata...

hohohoho..i miss u dear..

superelle berkata...

miss u even more...:'(

Ummu Amar berkata...

wish that this shoulder there 2 cry or laugh on..:)