Khas untuk anak2 taska Auni....tgk ni..!!!



ok...sblm aku kne kutuk gile2 sbb batak jakun wt goodies bag mcm org lain tak penah wat kan...aku nk g tau ni ek...ni pestaim aku wt gini tau...feeling2 mak la kan...kesahnyer
 taska anak2 aku wt besday party secara pukal...utk ank2 yg lahir pd bulan jan, feb, mac...so mr rayyan terlibat secara langsung since die lahir pada 18.2.2009...n pihak taska mohon agar parents yg ada ank yg lahir pd bln2 tersebut utk sediakan goodies bag...plus wt msk2 sket....since aku ni tak sempat alasan  sediakan bnde yg  kne masak...so ptg tdi aku n hubby janji la utk jumpe kat tesco xtra selayang tu khas tuk beli brg2 goodies bag tu...

agak over excited lak aku kan...maklum la...tak penah prepare pun goodies bag tuk budak2,..jom intai ape yg ade dlm goodies bag tu...aku kne prepare lps ank2 tido...kang tak psl ade lak jajan2 yg barai tak sempat masuk goodies bag, dh msuk  peyut comel dorg dulu...uhukk..tu pun 2 bgkus jajan dh lesap...

 hubby pilih air nih...ade belen 2 kotak...tuk hubby le kan...

 ni goodies bag...kasik anak2 taska auni excited sket...nnti sah2 bile aku jemput anak2 aku, dak2 lain berebut2 nk mintak sain aku...kahkahkah...!!!!

 ni...cekelat...hehe...memule aku pilih toblerone...ishh,...tak leh jadik nih...kos die 1 pek tu agak tinggi...so aku tukar le yg ni...ehh....sedap gak pe...kannnn....

ni la jajan yg dh lesap 2 bgkus tu...pek die lak ngam2...ade 20...so aku terrrpaksa la gantikan dgn menambah

 cekelat top tu...


k...yg tu petak2 tu puding....n tak lupe gak utk wujudkan suasana party...

eccehhhh....aku beli la bnde tiup2 tu...mintak maap la ye...aku ni  org kampung...

org kg aku pgil bnde tu tiup2 je...hahahahahahah...

ni la hasilnyer....tak tau nk ltk dlm beg ape...so ltk dlm paper bag yg paling beso yg aku ade...

tpi sudahnyer....korg tgk la ni......


dh crack lak bile aku try angkat....huhu...nak tak nk...kene la punggah balik....ltk half je...

the rest aku ltk dlm bag jabir....


so...esok....tugas hubby la ye yg ngantor...jgn ngelat udah le kan....fair ape kan...hihihihi...


k...meh nk bg ucapan siket....ok...semoga anak2 taska auni terus sukses ye...gosk gigi rajin2...baca iqra'

smpi pandai....kire arnab betul...ye....dan semoga anak2 taska auni beroleh rahmat dan keberkatan dari

Yang Esa....Aminnnn......



ok lah...nk tido.....slmt mlm Malaysia....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 respons: