dh habis duit baru tersedar...OOHH!!

huh..nyampah...hari jumaat yg membanggakan...kerana berjaya habiskan duit...mcm tak betul kan...mcm la duit byk berkepuk..mcm sok lusa dh tk nak mkn dah..mkn tu mkn...tpi mkn pasir laa...hahahah...
tu la die bahananye ye kwn2...asal tensi je..sedekah kt sopink komplek...
asal tensi je sedekah kt kdai baju or tdung...asal 'tak kawan' je berdesup wt amal jariah kt tmpt2 yg leh sopink...
aku nk je ketuk kepala aku kuat2 plus tmpar pipi laju2 biar aku bangun, biar bangkit, biar matang sket fikiran...tpi blum boleh..tolong la aku...
aku main sambar je tadik weh...aku  beli season ninth smallville..since ari tu chenta ade kate nk belikan coz aku sebuk je tak bgi chenta tukar channel hatta pegang remote pun mse time cite smallville kt tv..haha..chenta fed up la tu...

pastu ari tu chenta ckp cmni...

"boring la cite mlm ni, tkde cite lain ke..??

dlm ati sblum aku  jwp tu aku ckp...aaahhaaa...ade chance nk kenekan ni....so aku pun jwp..

"cite ade tpi kt kedai lgi la bang....."

agaknye die pelik, so die pun tnye la..."cite ape.."

"smallville..."..selamba badak je aku jwp..

pastu..."oooo...ye ke....tkpe2..nti abg belikan ye..."

"ye laa....." huhu....-ye la- yg sgt pasrah je bunyik die..

pasrah sgt la smpi g beli sndri...skrg tgk!!nk mkn pe sok nih..setiap sen yg aku kuarkan tu ptut dicatat la kan...dulu2 ade la buat gitu..tpi la ni tkde de nk catat2 brpe yg kuar...catat2 pe yg nk disambar pun tkde...dduusshhhh...paaannggg...waaattcchhhaaa....!!!!!

sekian...sakit dh ni cederakan diri sendiri..babai...

p/s : aku bosan n kecik ati sgt2 kt chenta...ni la ubatnyer...abihkan duit yg tak banyak mane tu...damn..tapi chenta tak peduli pongggg......sedey....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Ummu Amar berkata...

wei..akak cuti lama ni hehehehe...parasit tol...

Ladylailapepel berkata...

tkpe2..sabo2..rsenyer akak leh pinjam coz my dvd player tu rosak rupenyer..nyampah i...pstu msuk kt lappy pun takleh main gak..huhu..silakan...**blink**blink**