5 Things About Me Contest


-syarat penyertaan :

** Wajib ada BLOG sendiri,blog kawan ke sedara ke tak nak..
---yesss...ade..ade..jgn risau..gerenti valid lah penyertaan aku ni beb..

** MESTI follow blog buruk ni,dengan tulus ikhlas..
---ehh...harus la follow...lme dh folo..

** Mesti letakkan Banner contest ni didalam entry dan sidebar blog anda.., 
---dh letak pun..juz bcoz nk msuk contest,aku dh reti nk link2 kan sidebar aku ke entry contest lu beb..

** Tajuk contest mesti sama,takmo tukar-tukar..
---baik bosss...

** Kena TAG pada 3 orang yang anda suka, nak tag lebih pun boleh..
---choppp...aku nk pilih ye...
     - aini
     - huda resad
     - makcik rehan

** Jawab 5 soalan seperti yang di bawah..

soalan-soalannya ialah :

1) Ceritakan serba sedikit tentang Neza yang anda tahu..
( tentang Neza dan kehidupan Neza yang anda tahu )

---ek elehh....very the kacang...name  penuh ko ialah roszaneza binti sazali...so ko ni anknye pakcik sazali n pn. rahimah kan..kan..??ko seorang ibu muda beranak EMPAT ok...diulang..EMPAT..beliau sdg melalui hari2 terindah dlm hidupnya..iaitu besday beliau, dua drpd 4 anak beliau, besday hubby, pastu besday lgi 2 nak beliau..semuanya in a row..wah2..ape yg paling penting, beliau n hubby bakal celebrate wedding anniversary yg ke-8 ye..aku percaya, bkn sikit cabaran yg ko n hubby lalui utk smpi ke tahap ni..aku pun baru nk msuk thn yg ke-4 dh terkial2..semoga terus kekal hingga ke akhir hayat..

p/s:tkde ke hajat nak besan ngan aku tuk si teruna rayyan aku tu..???hahaha...usaha lgi beb..usahaaaa....

keje kt MICCI as tukang angkat tepon yg sgt. berjaya..name suami en. hasanuddin, keje di mandarin oriental KL..anak sulong thn depan dh nak masuk skolah..kejap je rse kan..eh..eh..yg ni aci tak msuk dlm jwpn soalan ko??die ni kawen muda sgt2..hingus pun tak kering lgi..tpi tu la nama die jodoh ketentuan Allah..sbb setau aku mse skolah dulu..boipren2  ko mcm skejap sgt kot..correct me if i'm wrong beb..ko sgt syg seluruh family ko..n lps kawen aku dpt rse ko hargai kehidupan ko skrg..n u always put ur family at the top..takziah n al-fatihah utk arwah adik ko yg telah kembali ke rahmatullah pada aldilfitri leps..semoga rohnya dicucuri rahmat..

eemmm...pe lgi wishlist ko yg blm tercapai??so..hrp2 semua2 yg diimpikan akan tercapai..


2) Pada pandangan anda,Neza ni kategori orang yang macam mana..
( terpulanglah pada anda nak jawab yang baik atau yang buruk atau nak beri teguran ke apa yang penting IKHLAS )
---bagi aku..ko adalah sorg manusia yg layak dibuat kawan dunia akhirat sbb ko takkan mengkhianati org2 yg ko syg..tol tak beb..


3) Berikan sebarang komen tentang blog Neza..
( tak kisahlah sama ada komen apa-apa pun janji IKHLAS dari hati anda )

---blog ko menarik..ko rajin update..yg lebih penting, blog ko lgi canggih dri blog aku..hehe..n ko sentiasa berusaha untuk menjadikan blog ko lebih menarik dgn entry2 pelbagai...aku pun berguru dgn ko kan mse memule nk setup blog..hehehe tq beb...


4) Pilih satu lagu yang menarik yang anda rasa sangat sesuai untuk Neza dan berikan sebab kenapa.. ( pemilihan lagu yang disertakan dengan lirik atau sebarang daya tarikan yang mungkin mampu menarik hati juri akan mendapat lebih peluang untuk menang


---beb...lagu ni sesuai tuk ko..sesuai krn bait2 liriknya tu seolah menggambarkan betapa pentingnya diri ko dlm family ko..n betapa berharganya family ko dlm hidup ko..aku pilih lgu ni sbb aku tau ko msti suka lagu ni..terimalah beb..khas tuk ko..

5) Sambungkan ayat dibawah, tidak lebih dari 15 patah perkataan.

Blog CahayaCintaKami .......

adalah satu dedikasi tentang seluruh kehidupan roszaneza dan family serta apa sahaja yg berlaku disekelilingnya.


***haaaa....dh siap pun...hrp2 dpt la menambat hati juri2 profesional ye..insyaallah....k beb..pe pun..all the best to you....


 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 respons:

Danny Neza berkata...

akan dinilai beb...hihihi..thanks join..pasni silalah link kan jawapan ko ni kat ruangan komen aku yer sayang...hahahah... gud luck babe..!! muaxx sejibik..