korg msk pe tuk rye..

salam lebaran semua..hahahah..tgk...aku pgi2 lgi dh on9 tau..bajet bagus sgt la tu..mlm tdi dh kms umah...tdi pas shur dh isi kuih rye tpi lum siap lgi sbb tk sabo2 nk upload picca kt pc tuk my blog kann...kuih rye sume aku dh balun siap2..heheh...bkn....food test la konon..maklum la..aku kan kuih tunjuk2 je..nk buat kang..anak2 aku lak yg jdi kuihnyer...elllehhh...alasann...si rose tu bleh je pun..ehh..dah..dah..bikin kantoi dri sendri je..

nk cite jer..smlm g Sg. Buloh-KL-Sh Alam-Sg. Buloh..dlm pose2 tu..g kl konon2 nk cri carpet bgai la..ye la..kt umah ni aku ade 1 je carpet..ari tu dh tgk kt stadium melawati tu...cantik gile..tpi tk amik sudahnyer..mcm nyesal pun ade..tpi kt kl tu lgsung tk brkenan..tpi harga kemain lgi....at last aku bli ni jer..

rm 29 hengget je..

drpd tkde lgsung kan..tpi bapak murah bnde ni..n aku adalah org yg agk outdated la coz bru terhegeh2 bli tikar ni..aku bli 2..lgi satu ni ha..
rege die rm 60 hengget

aku kejap je kt kl tu..tpi kjp pun tk kejap sgt la..kul 11.15 aku kuar dri kl tu  lps blikan tdung rye mak aku..pstu aku pun terus le ke Sh. alam..khas untk g alam sentral..nk buat ape..yee...aku  nk g romantika yg dicanang2kan oleh kakak aku..kate nyer murah brg2 english style kt situ..rupenyer mmg murh pun..rse nk tawaf je lagi 20 kali..mr. hubby smpi duk lepak kt sofa yg tersedia kat situ..siap terlelap lgi..hhahasian..jdi mangsa aku..ye la..tawaf saje dh bbrpe kali..nk fikir..nk bli ke tak..kang dh bli nk ltk mane kan..mcm2..tgk tu,mcm nak,tgk ni pun mcm nak gak..at last..aku sambar ini

rm 19 hengget..

yg ni rm 2.50 satu..bkn pinggan tu..hanger die tu ha..pinggan tu ade kwn bgi hadiah mse kawin..gile murah kan..

ni aku bli yg bunga lavender tu..satu rm 5 hengget..aku amik 8..tpi bile dh gubah2 tu mcm kurg rimbun lak pokok lavender aku..aku pun sms kakak, kirim lgi 6 pokok..3 putih, 3 pepel..msti korg perasan kt area bwh tu agk ala2 kurg baja lak kan..so..kne tgu la pas raye..bru dpt..ye la..rye sok bru jumpe kakak aku..nk travel ke sh alam tu bkn la jauh sgt..tpi aku nk wt keje lain gak kan..yg pasu tu aku bli kt JJ if tak silap aku..mse tgh gubah tu aku leh tak perasan yg kaler pepel tu tak ckup 1..bile aku buka beg skolah kakak, aku jumpe la kan..aku ingt kan cikgu taska die bgi ke nk rye ni kan..eh..sme la plak kn..pstu aku tergerak la nk kire kt pasu ni..sah mmg tak ckup...nk edit gubah mmg tak dpt la kan..kang trus jdi hape lak..ye la..tgn aku ni keras..mne de leh wt keje2 lembut nih..sure ranap..sblm pape..aku just selit kan je la n kembang2kan jambangan tu..suke gile weh aku g romantika..
since pasu tu kosong..aku pun bli la batu2 kecik kat SSF tu kasi ade weight skt la kan..kalau tak, mau ranap  pasu aku tu klau tgn anak2 aku tarik alas meja tu..kalau korg nk tau, sume pasu aku ranap pecah tkde yg tinggal lgsung..smpi aku fed up nk bli pasu lgi..
ooppss..lupe..lupe..sblm g SSF, yakni lps chaw dri romantika..aku g giant stadium utk bli brg2 nk msk tuk rye..mr. hubby nk mkn nsi tomato..tuk mak lak, mcm biase tradisi kitorg..ketupat nasi, kuah lodeh, kuah kcg n rendam ayam..sume2 tu aku kne msk...tang kuah kcg tu tak thn coz aku blm  prnh msk kuah kcg..nnti kite tgk ape jdi ekk..

ok..bye for now..aku nk wt operasi nih..operasi pe lgi..nk prepare brg2 tuk msk ptg kang la kan..hrp2 ank2 aku behave la hndk nye..korg msk pe lak tu..jom msk2..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Ummu Amar berkata...

tet!ayat tunggang terbalik kekeke

Ladylailapepel berkata...

heh...type dlm kelam kabut mode..kunun2 sudehh....