wazzuppp...wazzuupp..halo darlings marlings...hoho...tak psl2 kne tag tapi mak amat soke nox..

sejak berblogging nih kan..amat la kesian sbb sye baru 2x kne tag..korg2 ni tk reti ke nk tag2 aku ni eh..so sile jgn gelak guling2 yer...hahahah...


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award

1~ kawan skul rendah yg da berpuluh tahun tak jumpa..si puteri cahaya yg advice aku utk cri si rose ni kat fb..tau2 dh anak 3 nak msuk 4 ko nox..gile punyer kilang ovum..

2~ keje as receptionist kat MICCI..skrg beliau telah lenguh nk jwb fon..nk ari ni (isnin, 14hb Jun) ade interview tuk bisnes die..loan la tu..encik interviewer..sila bagi ye loan tu..tak bgi kalu..siap u..!!

3~ beliau suke gelak kuat2 smpi ustazah Zamrah mrh die mse skolah petang..gile kuat kau..die juge sorang pengawas perpustakaan..n beliau dalam kelas teratai n perdagangan.

4~ duk ngan atok n nenet dari kecik smpi die pgil nenet die mak..aku penah tido umah die taw..tido satu kelambu lagi nox..

5~ dolu2 mse skolah..die ni la yg nmpk paling tinggi..tgk2 skrg kecik kenot je..siap de org ngurat2 lagi kan..?kan..?

Jots down 10 interesting facts about yourself and your hobby

1** aku ade sorg kembar yg muke amat lain dgn aku..amt2 lain..sila amati yer..tpi gmbo non ado..hahahaha...jgn fire aku..tulun..tulun..larik........

2**dh mule ade penyakit ketagihan yg nk masuk tahap melampau bertenet sejak ade broadband sendiri yg laki aku tulun bayo nih..soke terjah blog org n ari tu jumpe lak yg best sbb ade lgu GIO-Bila cinta..

3**aku tak tau yg aku suke kaler pepel smpi la aku wt tema bju rye thn lps..bru ku tau aku gile pepel..

4**amt penin dgn babysitter tpi tak leh nk wtpe..nk org gaji leh..kalau la org gaji nih jenis yg jual kt paso..5000 darham..5000 darham..sure gile aku terjah paso tu weh..seyes..tpi ari tu ade sorg member ni cite..yg die tak caye gak kat bibik die sbb takot laki kne kebas..siap bile outstation die wt video call tuk check laki die kat mane..ayyoo...moralnyer..amik la bibikyg dh tua ganyot..hahahahahah...!!!!

5**shopaholic..!!bile wit ade..mmg..gile babas terjah..tpi aku window la lu kan..lek la..motif..??sbb dh tkde wit..hoho...

6**tak pakai kredit kad..langsung!!supplementary pun tkdo..sbb hubby tak bgi..die takot aku suka suki je berjimba rumba dgn itu kad..swep sane..swep sini..swep sinun..tak smpi sebulan abih credit limit..nk bayo mkn taun..hahahha...so kaedahnyer...swep sajork la kedit kad mu wahai encik hubby..hehehe..

7**aku duk kt sg. buloh..yg mne org2 opis kate.."uuiihh..jauh.." ekceli..tk la jauh pun..sbb jem je yg rse hazab..mgu2 cuti skolah je la nk tgk itam kat punch card aku..mgu2 skolah..hatriks merah..kompom..msuk kul 8..ade ati nk tukar WP3 msuk 8.30..tpi blm bertindak lgi..

8**org kate suare aku sedap....~~~~lalalalalalala~~~~

9** tinggi sye beh kurg 155cm..dgn brt bdn mencecah 51kg..cutting..???sdg berusaha utk kembali ke......heheehe..tkde..tkde..aku tk berdiet cume sekat selera mkn shj..sbb dlm kpla aku,aku set kan.."saya takot kegemukan"..

10** susah nk nangis..hati kering...yer..sye keras hati..aku pun tak tau kat mne lembutnye aku nih..;tpi ble dh nangis..abih mte mcm ape jer..pstu asyik touching....sajork...


Pick your most 10 deserving recepients and describe them

1# Ana Suzana: sedang berbahgia dgn umah baru yg mmg cantik n layak msuk anjung seri..

2# intan nurul fatiha:sye tersinggah ke blog die bru2 ni n i think she's cute..trus i follow..

3# zazrin : shbt kolej sye yang sgt 'gebu'..luv ya..

4#

aku tak tau nk tag sape lgi nih..nnti aku postpone..aci tak..??aci la ek..yer..promise..nnti aku tmbah le smpi ckup 10...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 respons:

Danny Neza berkata...

aci tak aci itu tag baru 3..
lagi 7 nama masih lagi utang..
tulun jgn lupa nak bayau..
sbb nti interest naik tgi melambung..kakakkaka...

Ladylailapepel berkata...

yo lah..yolah..kang aku terjah blog org, aku tag le nme dorg..dorg tau tak dorg kne tag..