kate penat sgt???

ok...smlm mcm dh sgt2 bosan nk mkn kt luar...so...bile aku tnye hubby nk mkn ape, die kate rajin tak kalau masak...memula mulut mcm mengerekot  je tpi bile fikir2 amatlah menarik kalau aku msk kan... gile seminggu dapur tak berasap...hahahahhaa...sory...mood semua ke laut...--->>>jgn amalkan...tak baik kan...

so..aku pun gung gang gung gang singsing lengan...lauk sesimple yang voleh...tpi bukan la asal boleh je kan....blk opis singgah kdai jap bli sayur...sbb aku rse mcm melopong je meja mkn tu kalau tkde mangkuk sayur...tak complete la kan...kang ade yg mkn pun terkulat2 je kekdahnye kan....

ok....meh tgk...my so-called dinner....

kangkung goreng belacan...berasap2 kuali aku...nsib tak kuar api mcm chef2 hotel tu kan...hahahahaha

gulai telur...ade lgi dlm piuk...serve sume kang...ank2 aku mkn telur je...dh la berhantu...byk telur rebus sbb ms knduri kawen kt kg mgu lps, family suh bawak sekali2 dgn pahar die...gilo apo....tu pun ade lgi 10 bijik kot...tgh fikir nk wtpe lak lps nih...hhhmmmmmm...

ni ape tau tak....ikan pekasam...tak suke...???tkpe...kalau korg dtg sok tkde la aku serve ikan kasam....hehehheheh...jdi favorite sejak thn lepas...beli ms blk kg kedah ari tu...punye la byk beli....






tu je la nk tunjuk...mlm ni pun tak tau nk msk ape lgi...kakak nk dtg....



nota tapak kaki : kalau korg rase layout blog aku tak menarik, aku lgi la..gile kan tak menarik...aku nk announce underconstruction lgi nih....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 respons:

Kulaan Kuala berkata...

best pekasam tuh..